Новини

Привітання з Великоднем голови Дніпропетровської обласної ради Миколи Лукашука

IMG_20230416_090558_828

Незламні українці!

Сьогоднішнє світле свято Воскресіння Господнього нагадує нам про вічні істини та християнські цінності. Про чистоту помислів, відкритість душі і щиру любов.

Нині всі наші думки й молитви – за Україну.

Кращі сини та доньки держави знищують ворога. Вдень та вночі. Вони не знають, що таке вагання, бо знають, заради чого борються. Знають, кого і що захищають. Їхні хоробрі серця сміло ведуть їх у бій, даючи нам надію.

Настане той день, коли звуки артилерії стихнуть. Коли на Україну не будуть націлені російські ракети і мир повернеться в кожну домівку.

Наші діти зростатимуть в злагоді, наші батьки не ховатимуться в укриттях. Ми знову відзначатимемо свята в родинному колі без страху. Шануватимемо традиції, пам’ятатиме історію і ту ціну, яку українська нація сплатила за свою волю. Ми чекаємо і дочекаємося.

Дай нам, Боже, сил і наснаги вистояти у цій боротьбі. Дай, Боже, нам і нашим рідним ще багато років мирного життя в рідній, сильній, соборній Україні.

Військові, нацгвардійці, прикордонники, сили територіальної оборони, рятувальники, сапери, правоохоронці, медики, волонтери – ми молимося за кожного з вас. І разом із вами робимо все, щоб хмари розсіялися і над незламною державою нарешті зійшов світанок української перемоги.

Боже великий, єдиний, нам Україну храни.

Христос Воскрес! Воістину Воскрес!

Слава Україні та її героям!