Новини

Продовжується прийом документів на Премію обласної ради.

Рисунок1

Голова обласної ради Гліб Пригунов наголошує, що кожен активний мешканець області може отримати грошову винагороду та публічне визнання. Якщо ви маєте певні здобутки у спорті, культурі, науці, медицині, журналістиці, сільському господарстві або займаєтесь громадською діяльністю, благодійністю, влаштовуєте соціальні акції чи впроваджуєте корисні ініціативи, сміливо беріть участь у конкурсі. Не зволікайте, адже до завершення прийому документів залишилось два тижні.
Всього є 11 категорій, у кожній з яких буде обрано по 5 переможців, які отримають головний приз – 15 тисяч гривень (сума без урахування податків). Головна мета — це визнання і заохочення талановитої молоді, яка бере активну участь у розбудові Дніпропетровщини і всієї України!
Перший етап – подання необхідних документів, другий – відкрите онлайн-голосування на сайті обласної ради, третій етап – голосування спеціалізованої комісії за претендентів-фіналістів, яких обрали на онлайн-голосуванні.
Проведення конкурсу ініційовано та реалізовується за підтримки голови обласної ради Гліба Пригунова: «Щоразу, коли проходить нагородження переможців Конкурсу, ми не втомлюємося дивуватися талантам наших земляків. Молоді бізнесмени, активні громадські діячі, волонтери, лікарі та багато інших. Такі люди заслуговують на гідну мотивацію і вдячність з боку держави та суспільства».
Усі деталі стосовно процедури подання документів, порядку проведення конкурсу та інші питання можна дізнатись:
на офіційному сайті Дніпропетровської обласної ради https://oblrada.dp.gov.ua/vote/
за телефонами : 0567320895 / 0636802223.
Усі документи приймаються до 28.02.2019 року у КП «Молодіжний центр Дніпропетровщини», за адресою м. Дніпро, вул. Яружна, буд.49а, 1-й поверх.