Новини

Продукти харчування, солодощі, теплі речі, окопні свічки та яскраві обереги – діти Дніпропетровщини привітали наших оборонців з Днем ЗСУ та Днем святого Миколая

IMG_0033_блюр

«У кожному їхньому малюнку, кожній поробці відчувається вдячність українським захисникам й захисницям та віра у Перемогу України! Дякую усім дітлахам, їхнім батькам, педагогам, вихователям, які доклали зусиль, аби привітати та підтримати військових!» – сказав Микола Лукашук – голова Дніпропетровської обласної ради.

Корисні речі передали воїнам, які нині боронять Україну на Запорізькому та Донецькому напрямках.

«До привітань наших захисників і захисниць долучилися учні ліцеїв, спецшкіл, навчально-реабілітаційних центрів, закладів позашкільної освіти Дніпропетровської обласної ради. Щиро вдячний кожному, хто доєднався до такої ініціативи. Зараз це надзвичайно важливо, аби українські воїни відчували підтримку народу. Розуміли, що у тилу не втомилися, а разом з ними продовжують боротьбу задля наближення Перемоги України», — зазначив Анатолій Коломоєць — начальник управління з питань охорони здоров’я, соцполітики та розвитку освітньої галузі Дніпропетровської облради.

Військові вчасно отримали смаколики з Дніпропетровщини.

«У багатьох дітей Дніпропетровщини батьки, брати зі зброєю в руках захищають Україну. Тому для них важливо робити свій внесок у Перемогу. І кожен з них мріє, щоб всі наші оборонці повернулися в родини, тож докладають всіх зусиль, на які вони здатні, аби ці їхні бажання здійснилися. Дякую кожному за небайдужість, силу та незламність!» — сказала Тетяна Губа — радниця голови Дніпропетровської обласної ради.