Новини

Підвищення кваліфікації у будь-якому віці. 130 випускників обласної академії неперервної освіти отримали дипломи магістра.

49EF48B1-7AC8-4BC0-B11B-4C144DDCC8C2

В урочистому врученні дипломів взяли участь депутати Дніпропетровської обласної ради та представники облдержадміністрації.

Випускники Академії завершили навчання за освітньо-професійними програмами «Публічне управління та адміністрування», «Освітній менеджмент», «Загальна педагогіка», «Інклюзивна освіта, корекційна педагогіка».

Це основні спеціальності, за якими Академія безперервної освіти забезпечує навчання та підвищення кваліфікації педагогічних та науково-педагогічних працівників Дніпропетровщини.

«В житті Дніпровської академії неперервної освіти непересічна подія — вперше вручено дипломи магістрів 130-ти випускникам. Більшість — це вчителі шкіл, керівники закладів освіти, працівники органів місцевого самоврядування», — зазначив ректор Академії Віктор Сиченко.

Педагогічний склад Академії представляють 15 докторів та 67 кандидатів наук. 58 з них відзначені нагородами державного та відомчого рівнів.

За останній рік курси підвищення кваліфікації пройшли 25 882 педагоги та керівника закладів освіти всієї області. У 2020 також Академія отримала Гран-Прі «Лідер наукової та науково-технічної діяльності» на XI міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти».

Окрім того, Академія бере активну участь у міжнародних конференціях і семінарах, займається організацією заходів, у тому числі, всеукраїнського та обласного рівнів.

«Від імені голови обласної ради Миколи Лукашука та депутатського корпусу я хочу висловити щиру подяку педагогам Академії. Ваш внесок у розвиток освіти та її осучаснення неможливо переоцінити», — зазначила депутат обласної ради, начальник управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти виконавчого апарату обласної ради Лілія Гиренко.

Детальніше ознайомитись з діяльністю Академії неперервної освіти Дніпропетровської обласної ради можна за посиланням http://dano.dp.ua/uk/