Новини

Підприємець з Дніпра розширив свій бізнес завдяки урядовій програмі «єРобота».

msg-518201556-79952

Сучасний розважальний центр для всієї родини — Роман Роменський отримав мікрогрант на розвиток власної справи.
Підприємець займається своєю справою з 2018 року. Його розважальний центр не припинив свою діяльність навіть під час повномасштабної війни та блекаутів.

«Коли почали надходити замовлення щодо організації дитячих свят «під ключ», ми вирішили відновити роботу кухні. Дізнавшись про програму надання мікрогрантів, я зрозумів – це мій шанс», — зазначає Роман.

Бізнесмен заповнив бізнес-план, подав заявку на порталі Дія та успішно пройшов співбесіду. Отримані кошти витратив на професійне обладнання для кухні: піч для піци, морозильну шафу, гриль тощо. Відтепер іменинники з батьками можуть посмакувати різноманітними стравами та отримати повноцінний святковий стіл на день народження.
Роботодавець створив три робочих місця та залучив до своєї професійної команди працівників – адміністратора, шеф-кухаря та кухаря. У майбутньому Роман планує розширювати бізнес та надавати робочі місця для відповідальних фахівців.

Шукаєте роботу, бажаєте навчатися, змінити професію або започаткувати власний бізнес? Звертайтесь до фахівців найближчого центру зайнятості.

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80.