Новини

Підприємниця зі Словʼянська переїхала до Дніпра та розширила свій бізнес

msg-518201556-199635

Маріанна Даниленко – власниця релокованого підприємства, яке спеціалізується на виготовленні тактичного та повсякденного взуття.

За допомогою урядової програми «єРобота жінка масштабувала власне виробництво та розширила асортимент чоловічого взуття.

«До початку повномасштабного вторгнення у м. Слов’янськ в мене була фабрика, де працювало кілька десятків працівників. Коли рідне місто перебувало під постійними обстрілами, я вивезла частину товару та необхідного обладнання до Дніпра», — розповідає Маріанна.

Для розвитку бізнесу на новому місці Маріанні необхідно було закупити нове обладнання для виготовлення взуття, яке буде максимально комфортним та якісним. Питання було лише у коштах, адже значну суму грошей витрачено на переїзд та запуск підприємства.

Маріанна Даниленко взяла участь у грантовій програмі «єРобота». Вона написала бізнес-план та подала заявку. Згодом успішно захистила свій проєкт перед комісією Дніпропетровського обласного центру зайнятості та отримала позитивне рішення.

«За кошти мікрогранту вдалося придбати комп’ютерну брусовочну автоматичну машинку, яка робить верхні деталі взуття м’якими та зручними. Також у нас почали працювати оброблювач шкіряно-хутряної сировини та оброблювач деталей, напівфабрикатів та виробів», — підсумувала підприємниця.

Якщо ви шукаєте роботу, бажаєте навчатися, змінити професію або започаткувати чи розширити власний бізнес, звертайтесь до фахівців найближчого центру зайнятості.

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80.