Новини

Підприємниця з Кривого Рогу масштабувала власне ательє за допомогою урядової програми «єРобота».  

IMG_20240319_164735_796

Тетяна Малахатка має вже 14 років займається пошиттям і ремонтом одягу. Вона неодноразово проходила курси підвищення кваліфікації і мріяла придбати спеціалізоване обладнання – вишивальну машину.

 

Втілити бізнес-ідею у життя допомогла урядова програма «єРобота». Інформацію про мікрогрант Тетяна побачила у соцмережах й одразу вирішила спробувати. Вона поспішила долучитися до чергової хвилі прийому заяв та пройшла співбесіду з фахівцями Дніпропетровського обласного центру зайнятості.

 

Презентувавши свій бізнес-план, Тетяна отримала схвальне рішення.

На грантові кошти підприємиця вишивальну машину, яка дозволила розширити асортимент продукції ательє. Зокрема завдяки обладнанню в ательє створюють шеврони з позивними, які наразі є дуже затребуваними серед військових.

 

Тетяна також працевлаштувала двох кравчинь. У планах й надалі розвивати бізнес, створити власний сайт і залучати якомога більше клієнтів.

 

«Я підприємиця, пишаюсь можливістю зробити свій внесок у підтримку економіки нашої країни», – ділиться емоціями Тетяна.

 

За програмою «Власна справа» усі бажаючі можуть отримати мікрогрант на створення або розвиток бізнесу. Для цього потрібно розробити бізнес-план та надіслати заявку через портал «Дія».

 

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (096) 293 34 69.