Новини

Революція Гідності — доленосна подія, яка змінила українців!

img_2197

Сьогодні у Дніпрі відзначили третю річницю Революції Гідності та Свободи. Квіти до пам`ятного знаку на Алеї небесної сотні біля Дніпропетровської обласної ради та облдержадміністрації поклали в.о.голови облради Святослав Олійник, керівництво області, міста, народні депутати,  лідери партійних осередків, громадськість, духовенство.

«Події трирічної давнини — важкий іспит для нашої держави, але ми продемонстрували свою гідність, прагнення до свободи та патріотизм. Наше завдання продовжити та виграти боротьбу за мир у справжній європейській державі. Україна гідна стати повноправним членом європейської спільноти», зазначив Святослав Олійник. Він також нагородив активістів майдану пам’ятними медалями з нагоди 25-ї річниці незалежності України та грамотами обласної ради. Потім всі вирушили урочистою ходою на Європейську площу, на місце, де був епіцентр подій Дніпровського майдану. 

«Революція Гідності стала доленосною подією, коли всі ми продемонстрували свою згуртованість, патріотизм, величезне прагнення до свободи та кардинальних змін у суспільстві!  Сьогодні ми віддаємо шану тим громадянам, які стали на захисті демократичних цінностей, прав і свобод  людини! Ми довели, що українці – сильна, згуртована нація, ми стоїмо горою брат за брата, за нашу честь, свободу та незалежність! Я щиро дякую кожному, хто відстоював честь України і продовжує це робити. Бажаю кожному з нас миру, чистого неба над головою, наснаги та добробуту!», — звернувся до жителів регіону голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.