Новини

Регіональний медичний центр родинного здоров’я Дніпропетровської обласної ради прозвітував про свою роботу за 2023 рік

6

У заході взяли участь голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук та перший заступник голови ДніпроОВА Володимир Орлов.

«Потужний та сильний медзаклад. Один з найкращих в Україні та відомий серед сучасних закордонних клінік у світі! Був радий привітати медиків та подякувати їм за щоденну титанічну працю!Підтримували та будемо підтримувати медицину в області, наш Регіональний медичний центр родинного здоров’я. Разом робимо все, аби медичні послуги на Дніпропетровщині надавалися на найвищому рівні!» — сказав Микола Лукашук.

З початку повномасштабного вторгнення Регіональний медичний центр родинного здоров’я прийняв найбільшу кількість поранених дітей – біля 15% дітей з усієї України (зокрема, з міст Донецької області, Дніпра, Нікополя, Марганця, Краматорська та Херсона).

Це єдиний лікувальний заклад, що надає екстрену медичну допомогу дітям в критичних станах в разі масових та техногенних катастроф, має в структурі єдиний в регіоні дитячий онкогематологічний центр. Єдина у Південно-східному регіоні лікарня, що має спеціалізовані дитячі опікові ліжка та кваліфікованих дитячих комбустіологів. І це далеко не весь перелік досягнень медзакладу.