Новини

Результати 10-ї хвилі урядової програми «єРобота»: на Дніпропетровщині отримання мікрогрантів затвердили 11 претендентам

index

Слід зазначити, що 9 заявників, які отримали позитивне рішення у 10 хвилі, вже є фізичними особами підприємцями або юридичними особами та планують витратити грант на розвиток вже існуючого бізнесу.

Загалом від початку дії програми Державний центр зайнятості ухвалив рішення про надання коштів майже 160 заявникам. Переможці отримають гранти на загальну суму близько 36 млн гривень.

Завдяки реалізації урядової програми «єРобота» в області буде створено майже 400 нових робочих місць.

Напрямки підприємництва, в яких заявники 10 хвилі планують реалізувати себе, різноманітні:

🔸надання послуг з ремонту вантажних авто;
🔸закупівля нового фасувального обладнання підприємством, що працює у сфері оптової торгівлі продуктами харчування;
🔸пошиття одягу, відкриття кав’ярні, виробництво та реалізація кондитерських виробів та з м’яса, відкриття ландшафтного бюро та фото-копіювального центру.

❗️Нагадуємо, що 28 листопада в Україні стартувала чергова хвиля грантової урядової програми «Власна справа», в межах якої можна отримати 250 тисяч гривень на створення або розвиток власного бізнесу.

Якщо маєте ідею для бізнесу чи хочете розвивати вже наявний – подавайте заявку на мікрогрант на порталі Дія: https://diia.gov.ua/services/categories/biznesu/yerobota