Новини

Результати 8 хвилі державної програми «єРобота» — ще 7 підприємців з області отримають мікрогрант на старт або розвиток бізнесу

IMG_7199

Восьма хвиля участі у проєкті тривала тривала з 8 по 21 травня 2023 року. Державний центр зайнятості ухвалив позитивні рішення для 7 переможців.

Загалом у цьому році рішення про надання коштів ухвалили 73 заявникам з Дніпропетровщини. Переможці отримають 17,3 млн грн. Схвалені бізнес-проєкти передбачають створення 155 нових робочих місць.

✅Серед сфер, які обрали для себе переможці проєкту «єРобота»: 

🔹ресторанний бізнес;

🔹надання послуг мобільного харчування;

🔹виробництво хлібобулочних виробів;

🔹ветеринарна діяльність;

🔹стоматологічна практика.

Нагадуємо, що програма триває. Кожен охочий може долучитися до програми та подати заявку на отримання мікрогрант через Портал Дія – https://is.gd/Zezi5a . До заяви обов’язково додається бізнес-план щодо започаткування нового або розвитку вже діючого бізнесу.

Здійснюється прийом заяв з надання грантів для учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни та їх дружин/чоловіків, які мають можливість отримати кошти в розмірі до 1 млн грн на створення або розвиток власного бізнесу. Більш детально ТУТ — «Грант для ветеранів».

«Гаряча лінія» Дніпропетровського обласного центру зайнятості – (067)-744-54-80.

Телеграм-канал Підтримка ДСЗ Дніпро – https://t.me/Pidtrumka_DCZ_DNP.