Новини

Роботодавці Дніпропетровської та Запорізької областей підписали Угоду про співпрацю

!DOR09351

Угода підписана головами обласних об’єднань роботодавців Віктором Сергеєвим та Олександром Головком. Також на заході був присутній голова Дніпропетровського обласного об’єднання профспілок Віталій Дубіль, радник голови облдержадміністрації Ігор Ломако та директор інвестиційного агентства Дніпропетровської обласної ради Валентина Затишняк.

«Ми з Запорізькою областю маємо багато спільних сфер у співпраці. Промисловість, металургія, машинобудівництво, аграрна сфера. Саме тому разом ми зможемо реалізувати більше проєктів, особливо потрібних для розвитку наших регіонів», – зазначила Валентина Затишняк.

В умовах воєнного часу обидві сторони акцентували увагу на важливості посилення співпраці між регіонами. Саме на це спрямована Угода про співпрацю між Федерацією організацій роботодавців Дніпропетровщини та Запорізької обласної федерації роботодавців.

«Ми разом воюємо, наближаючи нашу незворотну Перемогу. Зараз нас буде поєднувати і міжнародна співпраця з Німеччиною, її федеральною землею Мекленбург-Передня Померанія, з Освітнім Центром Економіки, якої ми вже шість років поспіль виконуємо Проєкт з розвитку соціального діалогу та вже здобули помітних і на національному рівні досягнень. Впровадження дуальної системи освіти, професійна орієнтація школярів, розвиток наставництва на виробництві, прискорення навчання дорослого населення, по-перше, з переселенців, на підміну мобілізованих та евакуйованих – ці та інші здобутки нашого українсько-німецького Проєкту будуть першочерговими напрямками співпраці регіонів-сусідів», – підсумував Віктор Сергеєв.

!DOR09362

!DOR09289 !DOR09290 !DOR09302 !DOR09304 !DOR09312 !DOR09331 !DOR09344 !DOR09346 !DOR09351 !DOR09358