Новини

Розвідники 74-го батальйону повернулися додому!

IMG_0927

Роль військової розвідки у будь-якій війні важко переоцінити. Найчастіше, саме вона є найважливішим елементом, що забезпечує перевагу сил у бою. А у підсумку — перемогу, адже це — очі та вуха армії! Сьогодні розвідників 74 окремого батальйону вітали вдома. Бійці повернулися на ротацію у місце постійної дислокації у СМТ Черкаському. Більшість з них — мешканці Дніпропетровської області. Хлопці воювали на сході України сім місяців і тепер набиратимуться сил та відновлюватимуть технічне оснащення. З

а проявлену мужність, відвагу та сумлінну службу бійців нагородили державними та обласними відзнаками. Радник голови обласної ради Олександра Каладжиєва вручила службовцям пам’ятні подарунки. Голова обласної ради Гліб Пригунов зазначив: «Попри все нести службу, сидіти в окопах, йти у розвідку, ризикувати життям. Це можуть тільки справжні патріоти, віддані своїй країні! Кожного разу, зустрічаючи хлопців з фронту, ми щиро дякуємо за мирне небо над Дніпропетровщиною!»

Бойовий шлях 74 батальйону розпочався з перших днів війни на сході України. Вони відважно захищають суверенність держави до сьогодні. У бойовому арсеналі підрозділу є гучні загальновідомі операції. На їх рахунку відважні бої за населені пункти Іловайськ, Мар’їнку, Авдіївку, Піски, Донецький аеропорт. На долю 74 батальйону випало чимало тяжких випробувань і втрат, але вони з гідністю пройшли цей шлях. Усіх загиблих бійців згадали на урочистостях і вшанували їх пам`ять хвилиною мовчання!