Новини

 «Сади Перемоги» – триває конкурсний відбір для участі у проєкті міських садів

68936F3C-0297-42BE-A04C-373AB6164D59

«Сади Перемоги» – всеукраїнська кампанія, спрямована на ефективне використання доступних земельних ділянок і спрямування всіх ресурсів для вирощування харчових продуктів задля недопущення продовольчої кризи в Україні.

Нині можна подати заявку з проєктом саду або городу, розташованому в місті. До участі запрошуються міста з населенням понад 30 тисяч жителів і потужні команди, які мають ідеї міських городів/садів та готові творити зміни у своїх містах.

Переможцями стануть три різнотипних проєкти, які отримають необхідні для реалізації ресурси та експертну підтримку.

Заявником може бути орган місцевого самоврядування, комунальна організація (установа, заклад) чи комунальне підприємство. Вітаються партнерства органів місцевого самоврядування із громадськими організаціями, ОСББ, неформальними ініціативами, місцевими підприємцями тощо. 

Щодо самих проєктів, вони можуть мати різні масштаби та форми організації, плануватися в житлових кварталах міста, поруч з гуртожитком чи молодіжним центром, у парку, на балконах, в офісному приміщенні чи закладі харчування, у прихистку для ВПО чи навіть на дахах будівель.

Для участі у конкурсному відборі заповніть форму до 19 серпня включно. Це можна зробити за посиланням: http://surl.li/csaof

Результати будуть оголошені до кінця вересня. Якщо у вас виникнуть запитання чи труднощі із заповненням форми, можна написати на електронну пошту: k.yakovets@gmail.com.