Новини

Святослав Олійник нагородив спортсменів області та розповів про найближчі оновлення спортивної інфраструктури!

1
До Дня фізичної культури та спорту, який відзначається щорічно у другу суботу вересня, пройшов традиційний обласний урочистий прийом. Сьогодні привітали тих, хто відзначився у міжнародних та національних змаганнях. Чемпіонів світу та Європи з плавання, дзюдо, кульової стрільби, веслування академічного, триатлону, бадмінтону, вітрильного спорту. Для спортсменів підготували відзнаки та призи. До привітань долучився також Сергій Риженко.
«Ми тут не просто так, а ще й тому що добре розуміємо потреби спортсменів. Сергій Анатолійович є головою обласної федерації кульової стрільби, я очолюю федерацію з бадмінтону. Отже, сьогодні ми нагороджуємо спортсменів та віримо, що вони демонструватимуть круті результати і надалі. Пишаємося нашими земляками та створюємо умови для їх подальшого розвитку в спорті. Зараз область витрачає дуже великі кошти на сучасні та потужні спортивні об’єкти. Вже днями ми відкриємо 6-поверховий Дім ігрових видів спорту «Олімпійські резерви», — голова облради Святослав Олійник.
Масштабне будівництво цього об’єкту триває з 2016 року, і роботи вже на фініші. Тут буде розташовано зали для бадмінтону, баскетболу, волейболу та тенісу, тренажерний зал, зона відпочинку, масажна та мокра парна кімната, відділи для спортсменів, тренерів, пункт допінг-контролю і багато іншого.
Загалом з обласного бюджету у 2020 році на будівництво та реконструкцію закладів фізкультури та спорту виділено 227, 5 мільйонів гривень. У Нікополі зводять оздоровчий комплекс, у Кривому Розі ремонтують спорткомплекс стадіону Металург, у Софіївці реконструюють дитячо-юнацьку спортивну школу тощо.
Ще раз вітаємо із Днем фізичної культури та спорту усіх причетних!
4
13
26