Новини

Соціальна адаптація для молоді

2C5207B6-3614-4993-A753-80504ADBEBA8

Сьогодні у молодіжному центрі «Освіторіум» Дніпропетровської обласної ради розпочалась спеціальна програма.

Її метою є запровадження соціальної інклюзії та соціально-психологічної адаптації молоді регіону до сучасних умов життя у великому місті.

Першим етапом реалізації програми було відвідування музейних просторів міста для залучення молоді до історико-культурної спадщини Дніпропетровщини, сприяння інтелектуальному розвитку молодих людей та ознайомлення з суспільно-політичною ситуацією в Україні сьогодні.

«Згодом ми запросили учасників програми у Дніпровський центр професійно-технічної освіти. Там вони мали змогу познайомитися з освітньою діяльністю закладу, спеціальностями, на які здійснюється вступ, а також відвідати МЦ «Advanced worker», де дізналися про те, як створювався і функціонує перший молодіжний центр на базі закладу професійно-технічої освіти в регіоні», — розповів директор МЦ «Освіторіум» Андрій Маслов.

На останок у програмі була екскурсія до обласного молодіжного центру «Освіторіум», де молодь ознайомилась з діяльністю центру, проєктами, які нині реалізуються, та можливостями для молоді Дніпропетровщини.