Новини

Соціальний проект Гліба Пригунова «Освіториум» розпочав серію молодіжних заходів на свіжому повітрі: запрошують всіх.

40751231_2177060265899707_205101898317955072_n
В рамках цьогорічного проекту «Open Weeks Osvitorium» одним із головних завдань голова обласної ради поставив всебічний розвиток молоді – інтелектуальний, спортивний, культурний. Цими вихідними в його рамках на базі Молодіжного центру пройшов «Пікнікторіум».
Відкритий захід із різними локаціями зібрав мешканців з усієї області. Для всіх бажаючих працювали спортивні зони: скелелазіння, мотузковий парк, спортивне орієнтування. Вперше були зібрано на одній локації декілька скаутських організацій області! Серед інтелектуальних розваг було проведено лекторіум просто неба на тему «Робота з міжнародними фондами на донорськими організаціями». Пройшла нестандартна соціально-рольова гра та «Жива бібліотека», тренінг з виховання свідомої молоді, ярмарок громадських організацій. З культурного слід виділити козацькі майстер-класи, віртуальну мандрівку історичними місцями області. Протягом усього дня на території була розташована лаунж-зона, де кожен зміг познайомитись із активістами області і вільно поспілкуватись із однодумцями.
Голова обласної ради Гліб Пригунов нагадав головну мету соціального проекту: «Пікнукторіум» — це новий цікавий формат, який необхідно розвивати по всій області. Подібне дозвілля для молоді дозволяє долучити людей до інтелектуального і корисного відпочинку.»Більш розгорнутий перелік і розклад заходів соціального проекту можна дізнатись на сторінці Молодіжного Центру «Освіторіум» в мережі facebook.