Новини

Сьогодні свій День народження святкує Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ

!DOR02146

З 57-річчям закладу керівництво, викладачів та студентів привітав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук:

«З кожним роком університет зміцнює свої позиції, залишаючись одним з провідних юридичних вищих навчальних закладів України. Багатий досвід у сфері підготовки висококваліфікованих фахівців для правоохоронних органів, історія, традиції, авторитет. З цих стін вийшли тисячі професіоналів».

З нагоди святкової дати голова облради та перший заступник начальника ОВА Володимир Орлов вручили грамоти і відзнаки викладачам Дніпропетровського державного університету внутрішніх справ.

«Хочу привітати усіх, хто тут колись навчався і навчається зараз, викладачів та керівництво навчального закладу. Бажаю успіхів та нових досягнень!» – сказав Володимир Орлов.

У заході також взяли участь народні депутати і духовенство. Після всіх урочистих привітань відбувся святковий концерт.

«З першого дня війни кожен в університеті залишився на своєму місці, кожен робив все можливе і неможливе для Перемоги. Хочу подякувати обласній владі та народним депутатам за допомогу та участь у нашій волонтерській діяльності», – підсумував Андрій Фоменко, ректор ДДУВС.

Довідково: Дніпропетровський державний університет внутрішніх справ – багатопрофільний заклад вищої освіти системи МВС України, який охоплює всі елементи ступеневої освіти: бакалаврат, магістратуру, аспірантуру, докторантуру, систему підвищення кваліфікації та післядипломної освіти. В університеті функціонує 25 кафедр. Викладацьку, виховну, методичну й науково-дослідну діяльність здійснюють більше ніж 325 науково-педагогічних працівників, 64 відсотки яких мають наукові ступені та вчені звання.