Новини

Сьогодні у Дніпрі вшанували загиблих під час катасрофи на вул.Мандриківській, 127

14658172_1108391432609597_1466871632_n

Дев`ять років минуло з трагічної дати 13 жовтня 2007 року, коли стався вибух побутового газу на вул. Мандриківській, 127.

Внаслідок трагедії загинуло 23 людини, чимало втратили рідних, близьких, 160 родин залишилися без  даху над головою.

У перші хвилини рятівники робили неможливе, силами добровольців на базі середньої школи № 76 розгорнули оперативний штаб ліквідації наслідків вибуху. Тоді кожному мешканцю постраждалого будинку  держава відшкодували збитки за втрачене житло і майно, міська влада допомогла через соціальні служби. Деякі придбали житло поряд з місцем трагедіях, деякі аби не згадувати про втрати поїхали якнайдалі.

Голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов  разом з керівництвом області,міста, духовенством вшанував пам’ять загиблих та поспілкувався з жителями, що проживали у злощасному будинку та висловиви слова співчуття. А владика Іриней справив панахиду за загиблими.

«Ця трагедія була та залишається в нашій пам’яті. Це наказ кожному свідомо і з усією відповідальністю ставитися до своїх професійних обов’язків, якою б ваша професія не була. Хочу висловити співчуття сім’ям, родичам і знайомим загиблих. Біль від втрати рідних не минає з роками, вона тільки притупляється. Дякую вам за постійну боротьбу, за те що разом не дозволяєте забути причини і наслідки страшного вибуху», — зазначив Гліб Пригунов.