Новини

Театральна терапія – «ДРАМіКОМ» готується до прем’єри вистави «ВСУПЕРЕЧ».

14

 

Оригінальний сценарій написаний на основі документальних фактів та п’єс драматургів сучасників, які пережили війну. Протягом вистави актори проживають історії воїнів та постраждалих. 💬

«Це для нас символічна вистава. Фактично вона є початком нашого 96 сезону. І назва також не випадкова – ми дійсно зараз, всупереч обставинам, продовжуємо жити, працювати, творити. І за це ми дякуємо нашим захисникам. Попри все ми стоїмо і попри все ми переможемо. Наша вистава загалом саме про перемогу!», – розповідає керівник театру Сергій Мазаний.

Прем’єра вистави відбудеться 15 та 16 жовтня. На сцені гратимуть найкращі митці театру і заслужені артисти України. А

нтон Меженін – головний режисер театру, режисер вистави, зазначив: 💬 «Сьогодні дуже важливо не забувати про життя. Не закриватися в собі, не давати можливості депресії розвиватися. Наша вистава саме про це. Про людей, які пережили те, що зараз переживають мільйони українців. Всупереч війні, знаходиться людина, яка робить свою справу – саджає яблуню! Унікальність вистави полягає в поєднанні документалістики, сучасної драматургії, ігрового та пластичного театрів в єдине велике сценічне дійство».