Новини

Триває міжнародна online виставка Water Monitoring & Engineering 2020

WME_Online_logo
Вона присвячена новітнім рішенням у будівництві та експлуатації гідротехнічних споруд, питанню стану водойм та їх моніторингу, законодавства в цій сфері.
Долучитись можна за посиланням: http://hydro-expo.com/ua/online/wme
💧Участь беруть — екологічні лабораторії, профільні міністерства, водоканали, міжнародні та вітчизняні постачальники техніки, наукові та освітні установи, регіональні та муніципальні органи влади, ОТГ та інші.
💧Олексій Ангурець, заступник голови Дніпропетровської обласної ради виступатиме у блоці «Моніторинг, реабілітація та розвиток водного басейну країни».
💧Нагадаємо, що цьогоріч обласна влада об’єднала усі фахові структури та спеціалістів для вирішення проблеми критичного стану водних об’єктів на Дніпропетровщині. Була створена обласна комісія, яка спеціалізується виключно на водних ресурсах.
💧Щороку водна інфраструктура має свої інновації та цікаві рішення, державна політика в сфері управління водними ресурсами теж змінюється. Участь обласної ради у виставці Water Monitoring & Engineering 2020 є важливою складовою комплексного вирішення проблеми стану водойм!