Новини

Три дні до прем’єри: у ДРАМіКОМі готують виставу «Мадам Рубінштейн».

20 копия

Це реальна історія життя Хелени Рубінштейн – всесвітньо відомої легенди косметології. Вона створила імперію краси, вдосконалюючи свої косметологічні продукти. Хелена вважається однією з найбагатших жінок в історії.

«Вирішили розказати саме про видатну людину, бо такі люди змінюють історію, надихають. А це те, що зараз потрібно кожному з нас. Ні від кого нічого не чекати, а діяти самотужки. Тому я пропоную усім зустріти весну в ДРАМіКОМі, побачити красу, історію легендарної жінки і повірити у себе», – сказав Сергій Мазаний – директор-художній керівник театру.

Історію легендарного успіху за п’єсою Джона Місто втілив у життя Ігор Матіїв – київський режисер-постановник, який ставить вже третю п’єсу на сцені ДРАМіКОМу.

«Це вистава про красу, про бізнес, шлях нагору і про те, яку ціну людина платить, щоб опинитися на вершині. Розповідаємо про реальну жінку, тож, думаю, її історія буде і повчальною, і корисною», – каже Ігор Матіїв.

У виставі задіяні 9 акторів. Троє з них зіграють головні ролі.

«Мені цікаво, щоб трупа розвивалася, щоб наші постійні глядачі бачили акторів з різних сторін. Тому у цій трагікомедії задіяні і досвідчені, і більш молоді актори. Вистава має глибоку проблематику. Попри складні часи театр, розважаючи, має замислювати про щось серйозне. Тому у нас буде шоу, будуть танці, але після вистави кожен знайде над чим поміркувати», – розповів Антон Меженін – головний режисер театру.

Неллі Масальська 47 років працює у ДРАМіКОМі. За цей час зіграла понад 80 ролей. Тепер гратиме Хелену Рубінштейн.

«Настільки якісно виписані образи, діалоги, що я відразу відчула, що це моє. Коли мені зробили грим, здається, що я ще й схожа на свою героїню. Ця роль – подарунок для актриси, вона надзвичайно багатогранна, мені подобається у ній все. Хелена суперечлива, добра і скупа, і цілеспрямована. Я трохи інша – більш скромна. А вона мені дає сили і впевненість у собі. У цій ролі я реалізовую весь свій багаторічний досвід», – поділилася Неллі Масальська – заслужена артистка України.

Юрій Захаров втілює образ колишнього військового Патріка О’Хіггінса, який не може знайти себе у цьому житті і пішов працювати до мадам Рубінштейн.

«Мій герой – реальна людина, тому я читав інформацію про нього і налаштовувався на роль. Самостійно аналізував, чому він так змінився. Чим більше вдавалося дізнатися, тим більше деталей додавав, інтерпретував на себе, створював більш глибокий образ», – розказав Юрій Захаров – актор театру.

Прем’єра «Мадам Рубінштейн» у ДРАМіКОМі відбудеться 2 і 3 березня о 16.00. А також – 8 березня о 18.00 та 9 березня о 16.00.