Новини

Увага! Кінцевий термін подачі заявок на участь у ІХ обласній спартакіаді серед депутатів подовжено до 22 квітня 2021 року!

175327564_3367983099972072_3063322989090048948_n

Відповідно до розпорядження голови обласної ради від 12.04.2021 № 87-Р «Про проведення ІХ обласної спартакіади серед депутатів обласної, районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад у 2021 році» протягом квітня – травня відбудеться обласна спартакіада серед депутатів рад.

Відповідальна за проведення етапів спартакіади: голова структурного підрозділу Дніпропетровської територіальної  організації  громадської організації „Фізкультурно-спортивне товариство „Спартакˮ, секретар організаційного комітету спартакіади, головна суддя змагань ОРЄШИНА Вікторія Миколаївна (063 739 5997);

координатори:

— управління молоді і спорту облдержадміністрації;

— управління з питань гуманітарної, соціально-культурної сфери та освіти виконавчого апарату обласної ради.

Відповідно до розпорядження головам районних рад, сільським, селищним та міським головам,  структурним підрозділам з фізичної культури і спорту виконавчих комітетів міських рад рекомендовано сприяти проведенню першого і другого етапів змагань спартакіади згідно з Положенням;

головам районних рад і міським головам – створити та очолити відповідні організаційні комітети на місцях і забезпечити участь збірних команд органів місцевого самоврядування усіх рівнів, розташованих на їх територіях, у спартакіаді.

Для участі у змаганнях спартакіади команди подають до 22 квітня 2021 року попередню заявку (додаток 2 до додатка 1 до розпорядження) у письмовому та електронному вигляді за адресами:

управління молоді і спорту Дніпропетровської облдержадміністрації, вул. Старокозацька, 52, м. Дніпро, 49000, ums2006@ua.fm

структурний підрозділ  Дніпропетровська територіальна організація громадської організації „Фізкультурно-спортивне товариство „Спартакˮ,   spartak_dnip@ukr.net

Спартакіада проводиться у два етапи протягом квітня-травня 2021 року:

перший етап23 – 24 квітня, зональні змагання з волейболу та мініфутболу серед депутатів районних, міських (міст обласного підпорядкування), сільських та селищних рад. Змагання проводяться в 3 зонах за територіальним принципом (м. Дніпро, м. Кривий Ріг, м. Павлоград). До фіналу виходять по 3 команди з кожної зони;

другий етап14 травня, фінальні змагання спартакіади серед збірних команд депутатів рад усіх рівнів з мініфутболу, волейболу, тенісу настільного, шашок, шахів (у м. Дніпрі).

З розпорядженням можна ознайомитись на офіційному сайті обласної ради за посиланням https://oblrada.dp.gov.ua/documents/rozp-general/rozp-2021/%d1%80%d0%be%d0%b7%d0%bf%d0%be%d1%80%d1%8f%d0%b4%d0%b6%d0%b5%d0%bd%d0%bd%d1%8f-%e2%84%96-87-%d1%80-%d0%b2%d1%96%d0%b4-12-04-2021-%d0%bf%d1%80%d0%be-%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b2%d0%b5%d0%b4%d0%b5%d0%bd/

УМОВИ УЧАСТІ У СПАРТАКІАДІ відповідно до Положення.

До участі у змаганнях допускаються команди у складі депутатів та голів обласної, міських (міст обласного підпорядкування), районних, сільських та селищних рад, дані про яких оприлюднені на офіційному сайті Центральної виборчої комісії на день проведення змагань, та які отримали допуск лікаря шляхом проведення медичного огляду та мають страховий медичний поліс, що діє на термін проведення змагань (далі – учасники).

Склад збірної команди – 24 особи, із них – 23 учасники та 1 представник команди. Кожному учаснику дозволяється брати участь у змаганнях з одного виду спорту.

Учасники змагань повинні мати єдину спортивну форму, необхідний інвентар.

Зональні змагання з волейболу та мініфутболу (23 – 24 квітня):

ЗОНА    А

(м. Дніпро):

1. м. Дніпро

2. м. Новомосковськ

3. м. Кам’янське

4. м. Вільногірськ

5. м. Жовті Води

6. Дніпровський район

7. Кам’янський район

8. Новомосковський район        

 ЗОНА    Б

(м. Кривий Ріг):

1. м. Кривий Ріг

2. м. Нікополь

3. м. Марганець

4. м. Покров

5. Криворізький район

6. Нікопольський район

 

 

 

 ЗОНА   В

(м. Павлоград):

1. м. Павлоград

2. м. Першотравенськ

3. м. Тернівка

4. м. Синельникове

5. Павлоградський район

6. Синельниківський район

Система проведення змагань визначається суддівською колегією залежно від кількості заявлених учасників.

Мініфутбол

Змагання командні. Склад команди – 8 осіб (чоловіки, на майданчику 5 гравців, у т.ч. воротар). Час гри – два тайми по 12 хвилин загального часу.

Волейбол

Змагання командні. Склад команди – 9 осіб незалежно від статі. Зустрічі складаються з трьох партій.

Теніс настільний

Змагання особисто-командні в одиночних розрядах. Склад команди – 2 особи (1 чоловік та 1 жінка).

Шахи

Змагання особисто-командні. Склад команди – 2 особи (1 чоловік та 1 жінка). Змагання проводяться згідно з чинними правилами спортивних змагань окремо серед чоловіків та жінок.

Шашки

Змагання особисто-командні. Склад команди – 2 особи (1 чоловік та 1 жінка).

У день приїзду команди на змагання представник команди подає до мандатної комісії такі документи:

поіменну заявку;

технічну заявку з кожного виду спорту окремо;

паспорт, посвідчення депутата на кожного учасника (оригінал);

страховий поліс на кожного учасника.

Мандатна комісія не приймає документи, що не відповідають установленій формі або неправильно оформлені.

У випадку порушення Положення про проведення спартакіади, зокрема участі осіб, які не є депутатами, мандатна комісія має право не допускати учасника до участі у змаганнях та знімати його зі змагань на всіх стадіях проведення, якщо порушення виявлені під час реєстрації або під час проведення змагань.