Новини

Українсько-Німецька конференція «Кліматична адаптація: виклики та перспективи на національному, регіональному та місцевому рівні»

За фінансової підтримки Федерального міністерства закордонних справ Німеччини 06.-07.06.2019 р. у м. Дніпро та м. Камˋянське відбудеться Українсько-Німецька конференція «Кліматична адаптація: виклики та перспективи на національному, регіональному та місцевому рівні».

Близько 20 німецьких та українських експертів ознайомлять учасників конференції з найактуальнішою інформацією щодо змін клімату, їх наслідками для України та Німеччини, представлять можливості, стратегії та конкретні проекти з адаптації до змін клімату на національному, регіональному та місцевому рівнях.

Учасники заходу отримають можливість обсудити роль влади та громадськості у реалізації проектів з кліматичної адаптації, можливості впливу на промислові підприємства для зменшення ними викидів, проблеми міст і громад у зв’язку з наслідками змін клімату та можливості їх рішення. Особливої актуальності конференція набуває у зв’язку з реформою місцевого самоврядування в Україні.

Організатори конференції: Генеральне консульство Німеччини у Донецьку (тимчасовий офіс Дніпро), громадська організація «Голос Природи».

Одним із партнерів заходу є місто Кам’янське, для якого було розроблено один із перших в Україні планів адаптації міста до змін клімату.

Конференція відбудеться 06.06.2019р. у приміщенні «Гранд Отелю Україна» за адресою: вул. Короленка, 2, м. Дніпро.

Наступного дня, 07.06.2019р., відбудеться виїзд до м. Кам’янське, де учасники конференції матимуть змогу побачити заплановані та вже реалізовані заходи з кліматичної адаптації міста.

Попередня програма заходу додається.

Участь у конференції є безкоштовною за умови попередньої реєстрації * за посиланням: https://t1p.de/kd1m

 

За усіма питаннями Ви можете звертатися до координатора проекту:

 

Тел.: +38 067 681 13 16, e-mail: golos1999@gmail.com, пан Євген Колішевський

 

Будемо раді бачити Вас на заході!