Новини

Уточнення інформації

У заяві обласної ради від 7 квітня була переплутана назва і йшлося про причетність баптистської організації до спалаху коронавірусу в Першотравенську.
У цьому населеному пункті немає баптистської громади , тому приносимо свої вибачення баптистській спільноті.
В м. Першотравенськ працює ХЦ «Нове покоління», на базі якої створений «Міжнародний біблійний коледж», і до якого на навчання приїжджали люди з різних країн світу.
Саме в цьому середовищі були виявлені випадки захворювань на коронавірус.
Нагадаємо, нині офіційно підтверджено 20 випадків COVID 19 в Першотравенську.
Довідка:
Перша біблейська школа в Першотравенську пройшла в 1995 році. Навчання тривало один місяць і проходило в будівлі місцевого Палацу культури. Ця школа стала підставою для подальшого розвитку Міжнародної Біблійної школи «Нове покоління». «Нове покоління» — це міжнародне апостольське рух, що налічує понад 450 церков в Європі та США. Старший єпископ церков «Нове покоління» Андрій Тищенко. Про це йдеться на офіційному сайті руху.
Святослав Олійник: «Прошу із розумінням поставитися, але звертаюся до всіх керівників релігійних організацій, в період карантину — утриматися від проведення масових заходів, які несуть загрозу людському здоров’ю. Приношу свої вибачення за неточну інформацію щодо назв організацій».