Новини

У Дніпрі вшанували памʼять дітей, які загинули внаслідок збройної агресії російської федерації

IMG_6770

Ініціатива розвішувати дзвіночки, які символізують голоси маленьких українців, була започаткована першою леді Оленою Зеленською. 

Вшанування відбулось сьогодні біля зруйнованого російською ракетою будинку у середмісті Дніпра.

💬 «Жодні слова не втамують біль батьків, які втратили найдорожче у своєму житті. Жодне покарання не буде достатньо сильним для нелюдів, які вбивають дітей. Світла памʼять маленьким янголам», – сказав голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

До вшанування памʼяті загиблих хлопчиків та дівчат долучились представники обласної та міської влади, військові, правоохоронці, небайдужі громадяни та міністерка з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Ірина Верещук.

💬 «Памʼять про безневинних маленьких жертв російської агресії завжди житиме в наших серцях. Невимовний біль і жах. Не забудемо і не пробачимо ворога ніколи», – зазначила Ірина Верещук.

Всього у Дніпропетровській області внаслідок збройної агресії російської федерації загинуло 17 дітей. По всій Україні війна забрала 485 дитячих життів.

💬 «За кожну спаплюжену долю держава-терористка відповідатиме. Перед законом та перед Богом. Наші дзвіночки тепер гомонітимуть в пам’ять про кожну безневинну душу», – зазначив начальник Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак.

IMG_6771 IMG_6766 IMG_6764 IMG_6768 IMG_6770 IMG_6765 IMG_6772 IMG_6769