Новини

У Дніпрі відбувся форум підприємців

!11

Запобігання рейдерству, оформлення документів, реєстри, преференції та стратегії розвитку. Про це говорили під час форуму представників малого та середнього бізнесу у Дніпрі. Захід присвячено Дню підприємця.

«Багато хто сприймає підприємців, як успішних бізнесменів, яким гроші падають з неба. Маючи багаторічний досвід підприємницької діяльності, я не з чуток знаю скільки вам доводиться працювати, аби розбудовувати власну справу. Розвиток малого та середнього бізнесу — важливий фактор сталого економічного розвитку ТГ і регіону в цілому. Обласна влада має на меті оптимізувати бізнес-клімат Дніпропетровщини, зміцнити позиції малого та середнього бізнесу, підвищити його ефективність, налагодити партнерство між громадськістю, різними суб’єктами господарювання та обласною радою при вирішенні важливих для обох сторін питань», — наголосив перший заступник голови ДОР Геннадій Гуфман.

На форумі також були присутні заступник голови Дніпро ОДА Сергій Карпенко, начальник Південно-Східного міжрегіонального управління Мін’юсту Іван Легостаєв, начальник відділу взаємодії з суб’єктами держ. реєстрації та підвищення кваліфікації держ. реєстраторів Мін’юсту Ростислав Корнюк, юрисконсульт Дніпропетровського регіонального інвестиційного агентства (DIA) Денис Алєксєєнко. А також депутати обласної та місцевих рад Дніпропетровщини, представники органів місцевого самоврядування та підприємці регіону.

«В бюджеті нашого міста левова частка надходжень прибуткового податку й податку на землю. Тому саме той бізнес, який більше сплачує цей вид податку для нас в пріоритеті. На цьому форумі ми мали змогу поспілкуватися із колегами й підприємцями, налагодити діалог між бізнесом (рушійною силою, що наповнює бюджети різних рівнів) та владою. Ми вдячні представникам Дніпропетровської обласної ради за можливість бути тут присутніми, ділитись досвідом, спільно складати стратегії розвитку громад. Такий захід точно піде на користь усім учасникам діалогу», — зазначив міський голова Новомосковська Сергій Рєзнік.

Під час форуму представників бізнесу, які докладають зусиль в розбудову регіону, нагородили відзнаками, грамотами та цінними подарунками від Дніпропетровської облради.

IMG_9928 IMG_9954 !18 !MYAK4424 !MYAK4395 !MYAK4235 !MYAK4233 !MYAK3940 !14 !10 !09 !02