Новини

У Дніпрі відбудуться п’ятиденні тренінги з питань екстреної психології

1beda61b33c36e85

 

З 24 по 28 квітня 2023 року у м. Дніпро відбудуться п’ятиденні тренінги з питань  екстреної психології в рамках освітнього проекту «Food4Body-Food4Soul» («Їжа для тіла та їжа для душі»), який впроваджує Благодійна Організація «ГромадаХаб» за фінансування міжнародної благодійної організації Direct Relief.

Його метою є розвиток мережі психологів екстреної допомоги, навчання практичним навичкам допомоги людям, які постраждали від війни, або важко переживають її вплив.

В рамках згаданого проєкту заплановано проведення п’ятиденних тренінгів по всій Україні протягом шести місяців (Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Вінниця та Івано-Франківськ та Чернівці).

Тренінги проводить член Асоціації екстреної психології Іспанії (SEPADEM), Всесвітньої психологічної асоціації надзвичайних ситуацій (AMPE) — Мелінда Ендрефі.

По завершенню курсу буде оголошено набір волонтерів для поїздки в регіони, які зазнали окупації. Разом із харчовими продуктами, вони надаватимуть і психологічну допомогу.

 

Посилання на реєстрацію:

 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdr7Co9mpOP2TgIeAch0Lam9eFDpHL-jYBpVb-5Bu7NZ0h3Aw/viewform

 

 

Місце проведення: Конференц-зал в готелі Рейкарц, вул. Троїцька 12-а, м. Дніпро.

 

Час: з 14.00 по 19.00 год.

 

Проживання, харчування і проїзд (у разі надання квитків) забезпечується проєктом для учасників з Запоріжжя та Миколаїва.