Новини

У Дніпрі відзначили добровольців

IMG_6964

 Сотні представників добровольчих батальйонів «Правий сектор», «Дніпро-1», «Айдар», «Донбас», 20 та 39-го батальйонів територіальної оборони привітали на базі полку Дніпро-1.

IMG_6983

 Вперше Україна відзначає День добровольців! Людей, які не будучи військовими, самоорганізувалися та пішли боронити Україну від агресора заради спокою та мир у власних родинах, домівках та державі.

IMG_6964

Добровольці отримали нагороди від голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова (почесні відзнаки та годинники) та правоохоронних органів.

«Я дякую вашим батькам за те, що виховали справжніх воїнів та чоловіків, дякую дружинам, які дочекалися вас з поля бою та вірили у вашу перемогу. А вам велике спасибі за активну життєву позицію та небайдужість до майбутнього держави. Ваш внесок у незалежність неоціненний. Ваша доблесть повинна відзначатися на гідному рівні. Обласна рада прийняла рішення «Про визнання бійців-добровольців, які брали участь у захисті територіальної цілісності і державного суверенітету на Сході України». На черговій сесії плануємо винести на розгляд депутатів рішення про визнання конкретних осіб», — звернувся до добровольців Гліб Пригунов.

Побратимів також привітав і легендарний комбат, один із засновників добровольчого руху в Україні, народний депутат Юрій Береза:

«Ви – справжні захисники, які не на словах, а на справах здобувають перемогу! Ви не дозволяєте агресору просуватись вглиб держави. Розумію, що до перемоги ще далеко! Але кожне ваше ім`я та ваші подвиги назавжди ввійдуть в історію України!»