Новини

У Нікополі запрацювала зала дзюдо.

IMG_20240308_183817_969

 

 

Нікополь довгий час потерпає від масованих обстрілів ворога. Багато спортсменів й тренерів змушені були покинути свої домівки. Всі спеціалізовані спортивні зали в місті, в тому числі й зали дзюдо, зачинилися, адже тренуватися у нижній офіційно заборонили.

IMG_20240308_183818_163

Тож міська федерація дзюдо Нікополя, яка попри війну продовжує свою роботу, вирішила відкрити тренувальну залу у безпечному підвальному приміщенні. Адже в місті залишились і бажаючі займатися дзюдо, й тренери, які хочуть продовжувати улюблену справу.

IMG_20240308_183818_414

«Робота не зупиняється, я працюю дистанційно, у місті всі організаційні питання, за необхідності, вирішує наш виконавчий директор Нікопольської федерації дзюдо Дмитро Раєв. Нова зала працює вже з місяць, хоча й невеличка, але комфортна, з ремонтом, є окремо роздягальня для хлопчиків, окремо для дівчаток, душ. Заняття відвідують близько 20 дітей віком від 6 до 15 років. Тренування проводить досвідчений Олександр Темураєв. Ми вдячні за підтримку ідеї створення безпечної зали Президенту Федерації дзюдо України Михайлу Кошляку, а також фанатам дзюдо, небайдужим нікопольцям. Впевнений, дітям, які не виїхали з міста, тренування підуть на користь», — розповів віцепрезидент Федерації дзюдо Дніпропетровської області, президент Федерації дзюдо Нікополя Володимир Задорожний.