Новини

У Регіональному медичному центрі родинного здоров’я з’явилося сучасне діагностичне обладнання.

msg-518201556-97472

Це стоматологічний комп’ютерний 3-D томограф, цифрова рентгенівська система та цифровий мамограф, які придбали за кошти обласного бюджету та медзакладу. Також у центрі повністю відремонтували відділення променевої діагностики.

«Ми оновили наше діагностичне відділення. Це для нас дуже важливо, адже ми надкластерний медзаклад і надаємо допомогу не лише мешканцям Дніпропетровщини, а й пацієнтам з інших регіонів. За рік робимо 250-300 тисяч амбулаторних і 16 тисяч оперативних втручань», – прокоментував Олексій Власов – генеральний директор Регіонального медичного центру родинного здоров’я.

За допомогою томографа щелепо-лицьові хірурги та лікарі-стоматологи можуть робити 3-D моделі знімків і максимально точно встановлювати діагноз. При цьому, пацієнт отримуватиме значно менше опромінення, ніж при використанні звичайного рентген-апарату.

«Апарат надає дуже точне зображення та безпечний для пацієнтів. Тобто навіть на вулиці можна отримати більше опромінення», – розказала Єлизавета Крилова – лікарка-рентгенолог Регіонального медичного центру родинного здоров’я.

А новий мамограф дозволяє більш якісно проводити обстеження та виявляти найменші патології молочних залоз у стислі терміни. Ще одна його перевага – він не потребує додаткової рентгенівської плівки, надаючи цифрові знімки. Їх лікарі можуть надсилати пацієнтам, наприклад, у месенджери.

«Тепер ми можемо краще діагностувати наших пацієнток та призначати подальше ефективне лікування», – розповів Олександр Петреченко – завідувач відділення променевої діагностики Регіонального медичного центру родинного здоров’я.

Завдяки такій цифровізації та зменшенню дози променевого навантаження медики мають змогу якісніше та швидше обстежувати більшу кількість пацієнтів.

«Це сучасна лікарня, я рада, що отримала послуги тут і не довелося звертатися до приватної клініки», – поділилася Софія – пацієнтка медзакладу.

Діагностику на цьому обладнанні безкоштовно можуть пройти мешканці нашої області й інших регіонів, а також переселенці.

«Нове обладнання дозволяє отримувати більшу кількість пакетів та коштів від НСЗУ. Завдяки цьому заклад зможе зберігати колектив професійних лікарів та платити їм достойну зарплату. Дякую нашим медикам за їхню надважливу працю та кожному, хто розвиває медицину на Дніпропетровщині! Разом ми робимо меддопомогу доступнішою та ефективнішою!» – сказав Микола Лукашук – голова Дніпропетровської обласної ради.

Аби записатися на обстеження, звертайтеся за телефонами:
+38 056 378 80 00
+38 068 801 08 03
+38 066 801 08 03
+38 073 801 08 03