Новини

Фермер з Новомосковщини отримав гроші від держави на розвиток свого господарства.

photo1675244368

Максим Нестека став у минулому році учасником програми «єРобота». Підприємець володіє фермерським господарством, що отримав у спадок. Але для розширення бізнесу були потрібні кошти.

💬«Коли я вперше засіяв партію соняшників, тоді зрозумів, що робота йде, але хотілося займатись ще й іншими культурами. А для цього були потрібні кошти та додаткове обладнання. Як тільки дізнався про програму «єРобота», діяв швидко – склав бізнес-план та подав заявку на порталі ДІЯ, знайшов постачальників посівного матеріалу та вже був готовий починати роботу», — розповідає бізнесмен.

📊Після подачі заявки, підприємець отримав запрошення на захист бізнес-плану від Дніпропетровського обласного центру зайнятості, рішення якого було позитивним.

🌾Наразі фермерське господарство отримало кошти, які були направлені на закупівлю необхідних добрив, посівного матеріалу, засобів захисту рослин та потрібного обладнання для переробки майбутнього врожаю.

💬«Мій «козир» — нішеві зернові культури. Одна із таких – це амарант, з нього можна виробляти чай, борошно, пластівці, масло. Також олійна гірчиця, яка має досить великий спектр використання. Тож я впевнений, що попит є і буде надалі, адже в мене та моєї команди сучасний підхід до роботи і багато ідей», — підсумува Максим.

 

photo1675244344