Новини

Французький аванґард на Дніпропетровщині: мешканців регіону запрошують на безкоштовний кіноконцерт

PHOTO-2021-06-18-12-49-04

В рамках україно-французької співпраці та за підтримки Дніпропетровської обласної ради у Дніпрі відбудеться кіноконцерт за участі Антона Байбакова. Розгорнуть захід 28 червня за адресою Крутогірний узвіз, 21 у дворі Центру сучасної культури.

«Кіноконцерт є одним з найголовніших проєктів співробітництва між Французьким інститутом в Україні та українським композитором Антоном Байбаковим. Сучасний український митець є автором саундтреків до кінофільмів останніх років, які мали широкий успіх у кінокритиків та української публіки. Антон Байбаков отримав Гран-прі SACEM (Товариство музичних авторів, композиторів та видавців) за найкращий музичний супровід до ігрового фільму «Листопад» (2014 р.) на Міжнародному кінофестивалі у м. Обань (Франція) та приз за кращу музичну композицію до стрічки «Вулкан» (2018 р.) на Міжнародному кінофестивалі «Лістапад» (м. Мінськ)», — розповів директор французького культурного центру Альянс Франсез Тібо Аюн.

Гастрольний тур проєкту відбудеться 6-ма українськими містами, мешканці яких зможуть побачити ці фільми у музичному супроводі від Антона Байбакова у виконанні Олександри Морозової, Сергія Дем’янчука, Софії Байбакової та самого автора.

Вхід вільний, за попередньою реєстрацією за посиланням https://bit.ly/3zfrB68.