Новини

Хірургів колишніх не буває!

img_2015

Саме так привітав головний лікар Обласної дитячої клінічної лікарні Олександр Хітрик голову обласної ради Гліба Пригунова, який працював у цьому медичному закладі.

Напередодні новорічних свят Гліб Пригунов завітав до дитячої лікарні, щоб нагородити кращих працівників сертифікатами по 5 тис гривень.

«Цього річ ми поставили багато обладнання до дитячої лікарні. За кошти обласної ради будується новий хірургічний корпус. Але людський фактор не повинен залишатися «за кадром». Тому ми разом із головою держадміністрації прийняли рішення підтримувати найкращих працівників мед закладів грошовими сертифікатами», — сказав Гліб Пригунов.

Лікарі, медсестри, сестри — господарки – загалом 23 працівника дитячої лікарні сьогодні отримали грошові винагороди. Це найкращі професіонали, самовіддані своїй праці, які були відібрані спеціальною комісією.

Гліб Пригунов також підкреслив: «Поки триває медична реформа у країні, яка передбачає перехід на госпітальні округи, поки триває перехід до системи медичних послуг, що дозволить справжнім професіоналам отримувати більше коштів, завдання обласної влади полягає саме в підтримці медицини». Тому в цьому році було закуплено безпрецедентну кількість найсучаснішого медичного обладнання для лікарень області на загальну суму 350 млн. гривень. А до кінця року 494 медичних працівників отримають фінансові сертифікати по 5 тис. гривень.

 

 

img_1939 img_1942 img_1953 img_1966