Новини

Цифрові девайси для дистанційного навчання: більше 5 тисяч ноутбуків та майже 2 тисячі планшетів отримала Дніпропетровська область у 2022 році.

IMG_6212

 

Для забезпечення освітнього процесу під час війни педагогічним працівникам комунальних закладів освіти Дніпропетровської обласної ради та закладам професійної (професійно-технічної) освіти Дніпропетровської області передали 394 ноутбуки.

Крім того, 1887 сучасних планшетів передали територіальним громадам області, які розподілять девайси між учнями з багатодітних та малозабезпечених родин, дітьми захисників і переселенців для якісного онлайн навчання.

Ця допомога стала можливою у рамках співпраці Міністерства освіти і науки України з компанією Google, організаціями Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО) та Ukraine House DC Foundation, а також Корейським агентством міжнародного співробітництва (КОІСА).

„Знання — це сила! Сьогодні для навчання наших дітей вчителям дуже потрібні сучасні ноутбуки, а здобувачам освіти — планшети. Нові гаджети мають достатню потужність, пам’ять, безкоштовний розширений доступ до деяких потрібних програм для роботи в інтернеті, створенні презентацій та виконання домашнього завдання. Я та мої колеги дякуємо усім, хто надав нам підтримку та шанс на розвиток!”, — підкреслив директор КЗО „Криворізька спеціальна школа „Сузір’я” ДОР Анатолій Коломоєць.