Новини

Чим може привабити Дніпропетровщина інвесторів – скажи свою думку!

29793264_1978899282192686_990317813761572864_o-768x768

Дніпропетровська обласна рада запрошує кожного мешканця приєднатись до масштабної підготовки презентації області. А саме розповісти про об’єкти, підприємства та інші достоїнства регіону на весь світ. Саме ваша ідея може спонукати інвесторів до конкретних проектів в області. Якщо ти знаєш, що найкраще зможе передати інвестиційний потенціал Дніпропетровщини, тоді обов’язково надсилай свої ідеї на адресу прес-служби press.dnepr.oblsovet@gmail.com з темою листа «Презентація». Найкращі з них, обласна влада незабаром представить у Києві для всіх дипломатичних представництв, консульств і посольств.

Головна мета цього заходу – залучити інвестиції в область, показати привабливість регіону для іноземців. Як відомо, на Дніпропетровщині вже успішно працюють різноманітні підприємства з іноземним капіталом – це французи, канадці, швейцарці, німці. Втім, голова обласної ради, Гліб Пригунов переконаний, що ці процеси можна прискорити:

«З інвесторами слід працювати інтенсивніше. В області безліч напрямків, які можуть стати цікавими для іноземців – переробна промисловість у сільському господарстві, індустріальні парки, транспортний хаб, туризм і освіта. Аби побачити масштабний результат, слід почати з найменшого — ефектно презентувати нашу область!».

Відомо також, що іноземцям презентують Інвестиційний паспорт області, до якого входять конкретні бізнес проекти. А також — тільки-но виданий сувенірний альбом про петриківський розпис та козацькі пісні – які визнані UNESCO нематеріальною культурною спадщиною всього людства.