Новини

Школа молодого політика “Primaries” — 81 учасник обраний!

35659844_2001321653220448_7137232380246360064_n

Члени комісії з відбору учасників проекту ретельно вивчили усі отримані анкети. Загалом їх було 178. Частину претендентів довелося одразу відсіяти через невідповідність заявленим критеріям до участі у проекті, зокрема, за віковою ознакою.
До комісії з відбору увійшли депутати обласної ради, громадські діячі, освітяни та журналісти.
Кожну анкету ретельно вивчили та проаналізували, оцінюючи відповіді.

З усіх кандидатів обрали найкращих. Критерій відбору головний – відповіді в анкетах мали бути змістовні, розгорнуті, але без зайвої «води», такі, які чітко характеризують людину та її позицію.
«Ми багато часу приділили вивченню кожної відповіді та, порадившись, визначили найбільш гідних кандидатів на навчання у школі. Анкети були дуже різні, інколи думка стосовно кандидата одразу формувалась, інколи, було складно вирішити», — зазначив голова комісії Руслан Буленок.

Прізвища учасників можна дізнатися за посиланням:
https://oblrada.dp.gov.ua/primaries/
Школа молодого політика “Primaries” – це проект, ініційований головою обласної ради Глібом Пригуновим, підтриманий депутатським корпусом та втілюється Молодіжним центром Дніпропетровщини Osvitorium.
Головна мета школи — підготувати молодь до активної політичної діяльності та надихнути їх розвивати власні міста, села та райони.

Школа включатиме: практичні та теоретичні навчання від кращих тренерів та громадських експертів з політичного лідерства, сучасних комунікацій та особистого розвитку. Відомі блогери, політологи читатимуть лекції та поділяться власним досвідом! Тематика різноманітна, але вкрай важлива для починаючого політика та громадського діяча: іміджелогія, вибори та виборча компанія, політична система України та світу, конкурентна боротьба, робота зі ЗМІ та багато інших питань.

«Нашій державі потрібні молоді та ініціативні громадяни. З чіткою позицією та пріоритетами. За ними – майбутнє сильної, самодостатньої України. Головне завдання для нас – надати їм усі ресурси, знання та можливості, аби молоді люди могли реалізувати себе у політичному та громадському житті нашої області!» — зазначив голова обласної ради Гліб Пригунов.