Новини

Єдність студентства у прагненні якісної освіти – відкрито новий мурал до 25-річчя університету ім. А. Нобеля.

IMG_7165

«CONSENSUS OMNIUM» — написано на муралі, який тепер прикрашає будівлю університету. Автором роботи став визнаний у всьому світі мураліст Валерій Колор (ZDESROY). Унікальне зображення є символом інтернаціональної єдності студентства, яке постійно прагне до якісної освіти сьогодні і в майбутньому.

Така ідея цілком відповідає концепції роботи самого навчального закладу. Університет очолює ТОП-10 найуспішніших приватних вишів країни. Керівництво ВНЗ постійно підтримує діалог з представниками бізнесу, реагує на їхні потреби і забезпечує запитаними фахівцями. Веде активну міжнародну співпрацю з різними організаціями та установами. Вже 37 тисяч випускників успішно працюють в різних куточках планети.

Голова обласної ради Гліб Пригунов вручив спеціальну відзнаку засновнику університету Борису Холоду, поздоровив педагогічний колектив: «Ми пишаємося, що саме в нашій області, у Дніпрі, знаходиться такий найкращий виш. Безперечно, 25 років – це тільки початок. Втім усі досягнення свідчать про вірно обраний сучасний курс з головною метою: виховувати справжніх громадян, людей освічених та людей, які завжди у стані розвитку».

Окрім відкриття муралу, святкування ювілею супроводжував яскравий флешмоб від студентів університету. Вони гордо продемонстрували величезний прапор навчального закладу. А також пройшов концерт, були нагороди і багато привітань…

IMG_7260

IMG_7324