Новини

Історія успіху за державною програмою «єРобота»: підприємець з Підгороднього отримав кошти на відновлення свого бізнесу.  

IMG_7348

💡⚡️Анатолій Гузь, мешканець міста Підгородне Дніпровського району, до початку війни займався наданням електромонтажних послуг: установка систем відеоспостережень, контролю доступу та сигналізацій; співпрацював з державними та приватними установами.

Втім, через фінансові складнощі після початку повномасштабного вторгнення, чоловік був змушений скоротити штат співробітників та зменшити обсяг надання послуг.

👨‍💻Саме тому Анатолій вирішив взяти учать у програмі «єРобота». Він пропрацював план по відновленню бізнесу та подав заяву на порталі Дія.

Рішення Державного центру зайнятості було позитивним, тож наразі чоловік вже отримав кошти, закупив необхідне обладнання та працевлаштував двох людей з числа колишніх співробітників.

💬«Моя мета – використовувати кожну можливість задля підтримки власного бізнесу, надати роботу моїй команді та бути конкурентоспроможним та затребуваним на ринку електромонтажних послуг. Завдяки грантовій програмі я продовжую підтримувати економіку країни та розвивати бізнес, в який я вклав дуже багато зусиль. Тож тримаймося та працюємо на Перемогу!» – наголошує підприємець.

 

 

IMG_7351