Новини

​​Програмування, web-дизайн та робототехніка для дітей — навчання за рахунок обласного бюджету

0D0EF6A2-D089-417A-8E8F-61EF1FA78A77

Обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій проводить набір на навчання. Діти від 6 до 18 років мають змогу навчатися: авіа-, ракето — та автомоделюванню, радіоконструюванню,  журналістиці, психології, хімії та інформаційним технологіям, оригамі та дизайну.

Центр є комунальним закладом Дніпропетровської обласної ради і фінансується коштом обласного бюджету, саме тому відвідування гуртків — безкоштовне.

Запис у гуртки проводиться на сайті ocntt@dp.ua в розділі «Інформація для вступу».

«Дніпропетровський обласний центр науково–технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді» знаходимося за адресою: м. Дніпро, вул. Ульянова, 4.

Довідки за телефонами: (056) 767-10-52, 767-17-68

У центрі діти регулярно беруть участь у конкурсах різного рівня.

У першому півріччі 2020 року було проведено сім конкурсів з інформаційних технологій, в яких взяли участь  3176 дітей. 

У цьому році на конкурсі з WEB-дизайну учні розробляли міні STEM-проект  “Розумний дім”. Переможці обласного конкурсу взяли участь у Міжнародному відкритому конкурсі з WEB-дизайну та комп’ютерної графіки, де посіли І та ІІ місця.

Обласний конкурс інформаційних технологій «Мікроша» спрямований на вивчення мов програмування С++, С#, Java, VBasic, Pascal тощо, залучення дітей до SТЕМ-освіти, профорієнтацію та вибір професії в галузі високих технологій.

Одним із конкурсів, який проходить у мережі Інтернет, є обласна Інтернет-олімпіада з офісного програмування. В останній олімпіаді взяли участь 710 учнів з 20-ти різних міст і районів області.