Новини

​​Стало відомо коли і за яких умов запрацюють дитячі садочки та метро.

IMG_20200525_143954_118

❗️Сьогодні відбулося засідання комісії ТЕБ і НС , на якій прийнято рішення дозволити в Дніпропетровській області працювати закладам дошкільної освіти з 27 травня тільки у разі виконання тимчасового санітарного протоколу. (постанова 25 від 21.05.2020).
Вимоги до дитсадків наступні:
— Проводити температурний скринінг усіх працівників на початку робочої зміни та кожні чотири години перевіряти дітей. Дані заносити у відповідний журнал.
— На вході до закладу організовується місце для обробки рук антисептиками.
— Ранкове приймання дитини до закладу та передачу після закінчення дня проводить вихователь групи на території закладу за межами будівлі. Батьки повинні бути у респіраторі або захисній масці.
На період карантину забороняється:
— Використання багаторазових (тканинних) рушників.
— Використання м’яких іграшок.
— Використання килимів з довгим ворсом.
— Проведення масових заходів за участю дітей з більш ніж однієї групи.
— Проведення батьківських зборів.
❗️На даний момент дитячі садочки Кривого Рогу, Кам’янського та Павлограду готові до роботи. Заклади області будуть поетапно відкриватися згідно відповідності санітарним нормам. Садочки Дніпра поки не готові приймати маленьких відвідувачів.
❗️Щодо метро. Від сьогодні підземка може перевозити пасажирів з 15:00. Втім також із дотриманням певних санітарних вимог стосовно дистанції між людьми та використанням засобів індивідуального захисту пасажирів.