Новини

12 підприємців Дніпропетровщини отримали мікрогранти від «єРобота»

photo_5332586560006244635_x

Фіналісти четвертої хвилі урядової програми представили свої бізнес-плани. За результатами ініціативи, кошти для відкриття/розширення бізнесу отримають 12 претендентів із Дніпропетровщини. З цим показником наш регіон увійшов до пʼятірки з найбільшою кількістю ухвалених рішень.

Напрямки підприємництва в яких переможці 4 хвилі реалізуватимуть себе різноманітні — виробництво комбікормів, виготовлення круп, вирощування буряку, роздрібна торгівля продуктами харчування, бджільництво, надання консалтингових послуг у сфері фінансів та бухгалтерського обліку, послуги у галузі будівництва та продаж фільтрованої води тощо.

Усього цього року 28 українських підприємців отримали мікрогранти на загальну суму майже 6,8 млн грн. На програму «Власна справа» бюджетом передбачено 1,8 млрд грн. Це дозволить видати близько 10 000 мікрогрантів.

Подати заяву в проєкт «єРобота» можна вже зараз за посиланням https://is.gd/KT7RoW.

Аби краще орієнтуватися при написанні бізнес-плану та умовах участі в програмі, можна також пройти курс «Мій мікрогрант: бізнес-план та дорожня карта» у Дніпропетровський центр ПТО ДСЗ. Зареєструватися можна тут https://distant.cpto.dp.ua/bussiness