Новини

50 тисяч гривень на екопроєкт: учнів регіону запрошують долучитись до інноваційної програми

holly-mandarich-UVyOfX3v0Ls-unsplash

Опанувати навички командної роботи, попрацювати під керівництвом кваліфікованих менторів, навчитись розробляти й захищати власні екологічні проєкти, отримати гранди до 50 тис. грн та втілити задуми у життя. Все це школярі Дніпропетровщини можуть зробити в рамках інноваційної програми UPSHIFT за підтримки Дитячого фонду ООН ЮНІСЕФ. Ініціатива розрахована на молодь віком від 14 до 21 року.

«Питання екології для Дніпропетровської області — надзвичайно актуальне, адже наш регіон є найбільш промислово навантаженим, а рівень забруднення навколишнього середовища — один з найвищих в Україні. В області діє потужна екологічна програма, над якою працювали кращі спеціалісти у сфері екології, енергоефективності та енергоощадження. А ініціатива UPSHIFT — чудова нагода вислухати ідеї молодого покоління, їхні пропозиції щодо перешкоджання забрудненню повітря та водойм, вирішення нераціонального використання природних ресурсів, подолання масового накопичення відходів через пандемію», — зазначив начальник управління облради з питань екології та природних ресурсів Антон Кумановський.

Долучитися до програми можуть команди з 3-5 людей. Реєстрація за посиланням.

У заявці слід описати екологічну проблему, яка хвилює громаду. Проєкти мають стосуватися змін клімату чи захисту навколишнього середовища. Подати заявки можна до 12 вересня.

Деталі за телефонами: 067 353 32 31, 050 510 14 40. Та на сайті https://bit.ly/UPSHIFT-Green .