Новини

Історія успіху за програмою «єРобота»: підприємиця отримала грант від держави на розвиток власної справи.

photo1668503423 (1)

👩Ганна Ольшанська – одна із переможців грантової програми «єРобота», засновниця власного бренду одягу ANKA clothing.

Через війну вона втратила бізнес та вимушено покинула рідний дім в Луганській області. Отримавши мікрогрант, дівчина з великим бажанням та наполегливістю відновила виробництво у місті Дніпро.

ℹ️Дізнавшись про державну програму надання мікрогрантів на розвиток чи створення власного бізнесу, Ганна не вагаючись почала ретельно розробляти бізнес-план та подала заявку на порталі Дія.

👨‍💻Завдяки попередньому досвіду підприємницької діяльності та чіткому плану дій, захист бізнес-ідеї перед комісією обласного центру зайнятості пройшов успішно. Рішення Державного центру зайнятості також було позитивним.

👗👚Наразі Ганна вже отримала кошти, закупила необхідне обладнання та орендувала приміщення. Дівчина наголошує, що родзинкою її власного бренду є орієнтованість на кожного клієнта, особливості фігури та індивідуальні параметри.

Так, як основною умовою мікрогранту є створення робочих місць, підприємниця планує працевлаштувати 5 людей та у майбутньому ще більше розширити штат робітників.

💬«Я дуже вдячна, що в мене з’явилась можливість відновити виробництво у Дніпрі. Для розвитку бізнесу на кошти мікрогранту придбала все обладнання та матеріали для міні-цеху. Пишаюся, що у такі тяжкі часи, держава не забуває про підприємців і всіляко підтримує та заохочує працювати задля нашої перемоги, надаючи нові робочі місця і сплачуючи податки!» — наголошує пані Ганна.