Новини

«Open space» — новий крок до якісного європейського сервісу в сфері юстиції.

IMG_9855

Реєстрація народження дитини, шлюбу, зміна імені та інші популярні послуги тепер без зайвої тяганини та бюрократії. У Дніпрі запрацював Центр з надання послуг у сфері державної реєстрації актів цивільного стану у форматі «Open space». Кожна деталь нового Центру демонструє європейський підхід до надання послуг. Обласна рада цілком підтримує такий вектор розвитку і завжди сприяє запровадженню нових сучасних інновацій.

IMG_9866

Установа працюватиме за принципом «єдиного вікна». Окрім економії часу, завдяки «електронній черзі», кожен клієнт отримує комфортні умови перебування, консультацію спеціаліста, індивідуальний підхід. «Open space» має сучасне технічне обладнання, пристрої для зчитування ID-карток, можливість безготівкової оплати послуг. Подбали навіть про дітей — створили яскраву ігрову зону.

IMG_9845

Заступник голови обласної ради Олександр Доброгорський привітав мешканців із відкриттям та зазначив: «Цей Центр – демонстрація європейського та сучасного підходу. Головні принципи – прозорість та зменшення бюрократії, покращення сервісу. Сподіваюсь, що «Open space»  найближчим часом продемонструє значні результати у сфері державної реєстрації актів цивільного стану. Нехай кожен клієнт буде задоволений відвідуванням нової установи!».

IMG_9833

Міністерство Юстиції України повідомляє, що це вже 13 за рахунком сучасний Центр в Україні. Функціонуватиме він на базі Амур-Нижньодніпровського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану. Якщо попит на послуги в  «Open space»  зростатиме, то ще один такий Центр відкриють на правому березі міста.