Новини

«Відпочивай активно, навіть у перерву» — обласні медики взяли участь у змаганнях.

308443768_454685193360430_8038226836338670520_n
У змаганнях взяла участь команда «Солоного Лиману» і за підсумками посіла загальне ІІ місце.
«Завдяки голові обласної ради Миколі Лукашуку є можливість займатися спортом в такому чудовому залі, тому що фізичні вправи для лікарів, які щодня знаходяться на медичному фронті — це перезавантаження! Спорт – це стиль життя, це саме життя, це — рух вперед! Сьогодні відбулося свято сильних і бадьорих духом людей.Саме такі люди складають опору суспільства, адже спорт не тільки дає здоров’я, він загартовує характер і волю», — сказав капітан команди «Солоного Лиману» Ігор Чабаненко.
Захід проводився Дніпропетровською обласною організацією ФСТ «Спартак» за підтримки постійної комісії Дніпропетровської обласної ради з питань сім’ї, молоді та спорту та громадської організації «Жінки плюс».
За результатами змагань збірна команда Обласного центру екстреної медицини виборола 1-е місце та отримала Кубок першості:
«Дуже дякую голові обласної ради Миколі Лукашуку за надану можливість отримати психологічне розвантаження в сучасному спортивному залі. Пишаємось нашими медиками, які не тільки 24/7 рятують людські життя, але й виборюють призові місця у різних дисциплінах», — зазначив Радій Шевченко, керівник КП «ОЦЕМД та МК «ДОР».