Новини

З професійним святом привітали викладачів «Науково медичного ліцею — інтернату «Дніпро».

photo1664792857 (2)

 

Вітальний лист та цінні подарунки від імені голови Дніпропетровської обласної ради вручили директору закладу Ковальовій Лілії Петрівні, грамотами нагороджені вчитель математики Вадим Кірман, вчителька історії Анжеліка Слугіна, вчителька української мови і літератури Любов Ільїна.

Цінними подарунками також була нагородження заступниця директора з навчальної роботи Інна Бессонова, заступниця директора з виховної роботи Світлана Нікітюк, заступниця з навчально-методичної роботи Юлія Макаренко.

«Ми дуже вдячні керівництву та викладачам ліцею за їхню роботу. Вони забезпечечують поглиблене вивчення профільних предметів та набуття компетентностей, необхідних для подальшої наукової і науково-технічної діяльності, пошук і відбір для навчання обдарованих дітей, які виявляють здібності до навчально-дослідницької, дослідницько-експериментальної, наукової, конструкторської, винахідницької, пошукової діяльності», – зазначила Лілія Гиренко, керівниця гуманітарного управління Дніпропетровської обласної ради.