Рішення про погодження надання спеціальних дозволів на користування надрами

 

Рішення про погодження надання спеціальних дозволів на користування надрами

 

Відповідно до статті 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, статті 9¹ Кодексу України про надра, Постанови Кабінету Міністрів України від 30 травня 2011 року № 615 „Про затвердження Порядку надання спеціальних дозволів на користування надрами”, ураховуючи подання Державної служби геології та надр України, висновки й рекомендації постійної комісії обласної ради з питань використання природних ресурсів, обласна рада в и р і ш и л а:

 

  1. Погодити надання комунальному закладу „Криворізька міська лікарня № 11” Дніпропетровської обласної ради” спеціального дозволу на користування надрами з метою видобування та медичного застосування підземних мінеральних лікувальних (радонових) вод на ділянці водозабору комунального закладу (свердловина № 13652), розташованого у м. Кривому Розі по вул. Добролюбова, 6.
  2. Погодити надання товариству з обмеженою відповідальністю „ФГ Підгірне” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки підземних вод, ділянки водозабору підприємства (свердловини №№ 1, 2, 3,4), що розташована у Дніпропетровському районі Дніпропетровської області.
  3. Погодити надання товариству з обмеженою відповідальністю „Атомні енергетичні системи України” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки уранових руд Новогурівської ділянки, що розташована у Криничанському та П’ятихатському районах Дніпропетровської області.
  4. Погодити надання товариству з обмеженою відповідальністю „Атомні енергетичні системи України” спеціального дозволу на користування надрами з метою геологічного вивчення, у тому числі дослідно-промислової розробки уранових руд Сурської площі, що розташована у Криничанському та Солонянському районах Дніпропетровської області.
Голова Дніпропетровської обласної ради
Гліб ПРИГУНОВ

м. Дніпропетровськ

№ 44-03/VII

25.03.2016 р