Новини

Гліб Пригунов: «Україна вистояла завдяки соціально-орієнтованому бізнесу».

14212803_1298988446787109_7478735885219430370_n

В Дніпропетровській області працює майже 263 тис. підприємств, які в цьому році сплатили до бюджетів різних рівнів понад 14 млрд гривень. Завдяки цим коштам будуються нові інфраструктурні об’єкти, дороги, школи, виплачуються зарплати лікарям, вчителям та іншим.
З нагоди Дня підприємця голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов нагородив 19 керівників успішних підприємств, завдяки роботі яких Дніпропетровська область має стабільний розвиток. У ресторані «Хутір» відбулася традиційна урочиста вечеря, яка зібрала представників малого та середнього бізнесу з усієї області.
Український бізнес зараз працює в непростих умовах, його робота ускладнюється воєнними діями на сході країни. Не дивлячись на це, в нас є підприємства, що поєднують свою професійну діяльність та допомогу госпіталям, лікарням, пораненим бійцям, родинам вимушених переселенців, хворим дітям. Саме на таких завзятих, активних та свідомих громадянах і тримається наша держава і регіон. З перших днів війни і до сьогодні ці підприємства перераховують кошти до волонтерських центрів. «За двадцять п’ять років незалежності у нас сформувалося нове покоління бізнесменів, які не лише наповнюють бюджети, дають робочі місця, але й замають активну громадянську позицію, натомість нічого не вимагають в замін. Вони скромні та в міру амбітні, працюють і допомагають іншим. Війна закінчиться, але свідомість людей, які безпосередньо беруть участь у боротьбі за незалежність нашої держави та подолання наслідків війни не зміниться. Вони продовжать розбудовувати своє місто і державу. Впевнений, що разом ми зможемо успішно розвивати наше суспільство, демонструючи підростаючому поколінню кращі приклади відповідальності та патріотизму», — звернувся до підприємців Гліб Пригунов. Цього дня почесні грамоти голови облради та пам’ятні медалі з нагоди 25-ї річниці незалежності отримали шестеро підприємців, що є найбільшими фінансовими донорами волонтерських центрів Дніпропетровщини. Волонтери Юлія Сегеда та Вікторія Павлова отримали медалі, що були вперше випущені в нашій області до Дня Незалежності України!

 

http://