Новини

Праця на свіжому повітрі, розваги та відпочинок – в Дніпрі влаштували суботник у військовому госпіталі.

30706655_1670079276440807_5837127139589095424_n

Фізична та моральна реабілітація є дуже важливими складовими адаптації бійців АТО у мирному житті. На Дніпропетровщині увага до цього питання приділяється постійно. Починаючи із санаторних путівок для військових, закінчуючи консультаціями психологів.

В рамках цього ж напрямку у Дніпровському госпіталі влаштували справжнє свято праці та відпочинку.

«День довкілля» був організований спеціально для волонтерів, учасників АТО, їх рідних та близьких.

До завзятого колективу долучились і  пацієнти госпіталю, прийшли їх друзі та знайомі волонтери.

Почали зі справи — прибирання території, висадка саджанців дерев туй та кущів троянд.

Далі — турнір зі стрільби з луку та різноманітні майстер-класи. Петриківський розпис, живопис, плетіння, тренажери з греблі, приготування карамелі.
На завершення втомлені, але задоволені, учасники заходу скуштували приготований у казані над багаттям узбецький плов.

«День довкілля» був організований за підтримки благодійного фонду голови Дніпропетровської обласної ради Гліба Пригунова «Універсум» та ГО «Спорт Ліга АТО».

«Я дуже вдячний, насамперед, усім активістам та волонтерам, завдяки яким вдалося провести  цей суботник. Зокрема, моєму радникові Олександрі Каладжиєвій та членам громадської організації «СПОРТ ЛІГА АТО». Саме такі ініціативи показують, наскільки Дніпропетровщина об’єднана та згуртована у питаннях підтримки й допомоги. Особливо, коли це стосується ветеранів АТО та їх рідних. У єднанні — сила, і тому наша область, наче Велика Китайська стіна, яку не подолати жодному ворогові!» — прокоментував голова Дніпропетровської обласної ради Гліб Пригунов.